Internet of Things Integration Platform
Remote Monitoring, M2M and Device Management Software Platform

Conneting to internet on Aggregate client V 5.31.01

Questions related to reports, widgets, dashboards, maps, charts, and other operator UI components.

Conneting to internet on Aggregate client V 5.31.01

Postby es_suku/yahoo_com » Thu Jun 23, 2016 10:21 am

Уважаемый Господин Anton

Я использую "агрегацией версию клиента пробную против 5.31.01".
Как подключить "агрегацией" к Интернету, если система использует прокси-сервер с проверкой подлинности, как это может быть сделано и шаги процедуры

спасибо С уважением

Sukumar.S
es_suku/yahoo_com
 
Posts: 2
Joined: Thu Jun 23, 2016 9:13 am

Re: Conneting to internet on Aggregate client V 5.31.01

Postby anton_logoyskiy/tibbo_com » Thu Jun 23, 2016 2:45 pm

Dear Sukumar,

AggreGate is not working through http proxy. You should configure your network to forward ports, necessary for AggreGate Server's work.

The list of neccessary port you can check in this article:
http://aggregate.tibbo.com/docs/en/ls_r ... equirement

Best Regards,
Anton Logoyskiy
Tibbo Technology Inc.
anton_logoyskiy/tibbo_com
 
Posts: 94
Joined: Wed Jul 22, 2015 10:05 am

Re: Conneting to internet on Aggregate client V 5.31.01

Postby es_suku/yahoo_com » Fri Jun 24, 2016 5:19 am

anton.logoyskiy@tibbo.com wrote:Dear Sukumar,

AggreGate is not working through http proxy. You should configure your network to forward ports, necessary for AggreGate Server's work.

The list of neccessary port you can check in this article:
http://aggregate.tibbo.com/docs/en/ls_r ... equirement

Best Regards,
Anton Logoyskiy
Tibbo Technology Inc.



Thank you Mr.Anton, i hope i may make further moves with your solution, but how could i identify which port i can be used for receiving any type of maps.

Thank you so much.

Regards
Sukumar.S
es_suku/yahoo_com
 
Posts: 2
Joined: Thu Jun 23, 2016 9:13 am

Re: Conneting to internet on Aggregate client V 5.31.01

Postby anton_logoyskiy/tibbo_com » Mon Jun 27, 2016 5:15 am

Dear Sukumar,

You can choose any API, Google maps for example and than explore documentation of this API, to find out necessary port number.

Best Regards,
Anton Logoyskiy
Tibbo Technology Inc.
anton_logoyskiy/tibbo_com
 
Posts: 94
Joined: Wed Jul 22, 2015 10:05 am


Return to Data Visualization

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest