Добро пожаловать в сообщество AggreGate

Результатов поиска: 4

Вернуться к расширенному поиску

Re: Agent not working since upgrade to 5.51.05

Hello again

I just thought you should know that the problem is still there in the latest version 5.51.07
jh/tidus_nu
Вс июл 22, 2018 8:23 pm
 
Форум: IoT, M2M and Remote Monitoring/Service
Тема: Agent not working since upgrade to 5.51.05
Ответы: 9
Просмотры: 19640

Re: Agent not working since upgrade to 5.51.05

Hello Sergey

I've attached some log files. I think it's the one dated 7th of june that shows all the errors after the upgrade.
jh/tidus_nu
Чт июн 14, 2018 3:10 pm
 
Форум: IoT, M2M and Remote Monitoring/Service
Тема: Agent not working since upgrade to 5.51.05
Ответы: 9
Просмотры: 19640

Re: Agent not working since upgrade to 5.51.05

I use the AggreGate library for Tibbo devices to connect to the AggreGate server. What kind of logs do you need and how do I extract them from the server?
jh/tidus_nu
Сб июн 09, 2018 1:18 pm
 
Форум: IoT, M2M and Remote Monitoring/Service
Тема: Agent not working since upgrade to 5.51.05
Ответы: 9
Просмотры: 19640

Agent not working since upgrade to 5.51.05

When i upgraded my AggreGate installation from 5.51.04 to 5.51.05 the agent connection from my two Tibbo TPS devices stopped working. I downgraded to 5.51.04 and it started working again. Did anything change between those versions regarding agent connection?
jh/tidus_nu
Чт июн 07, 2018 4:23 pm
 
Форум: IoT, M2M and Remote Monitoring/Service
Тема: Agent not working since upgrade to 5.51.05
Ответы: 9
Просмотры: 19640

Вернуться к расширенному поиску