Добро пожаловать в сообщество AggreGate

Agent not working since upgrade to 5.51.05

Discussion of AggreGate IoT Integration platform.

Agent not working since upgrade to 5.51.05

Сообщение jh/tidus_nu » Чт июн 07, 2018 4:23 pm

When i upgraded my AggreGate installation from 5.51.04 to 5.51.05 the agent connection from my two Tibbo TPS devices stopped working. I downgraded to 5.51.04 and it started working again. Did anything change between those versions regarding agent connection?
jh/tidus_nu
 
Сообщения: 4
Зарегистрирован: Вс авг 27, 2017 5:06 pm

Re: Agent not working since upgrade to 5.51.05

Сообщение sergey_eritsyan/tibbo_com » Сб июн 09, 2018 6:46 am

Hello!

I send the request to our developers' team to analyze your question. When they will answer me I will write to you.
sergey_eritsyan/tibbo_com
 
Сообщения: 100
Зарегистрирован: Пт июл 07, 2017 10:42 am

Re: Agent not working since upgrade to 5.51.05

Сообщение sergey_eritsyan/tibbo_com » Сб июн 09, 2018 11:58 am

My colleagues said that there were some changes between versions 5.51.04 and 5.51.05. Please send us logs for 04 and 05 versions to analyzing. Also, please confirm, what kind of agents do you use? AggreGate installed on TPS or you use just C agents for connection?
sergey_eritsyan/tibbo_com
 
Сообщения: 100
Зарегистрирован: Пт июл 07, 2017 10:42 am

Re: Agent not working since upgrade to 5.51.05

Сообщение jh/tidus_nu » Сб июн 09, 2018 1:18 pm

I use the AggreGate library for Tibbo devices to connect to the AggreGate server. What kind of logs do you need and how do I extract them from the server?
jh/tidus_nu
 
Сообщения: 4
Зарегистрирован: Вс авг 27, 2017 5:06 pm

Re: Agent not working since upgrade to 5.51.05

Сообщение sergey_eritsyan/tibbo_com » Чт июн 14, 2018 8:58 am

Hello!

Logs folder is in the AggreGate root folder.
sergey_eritsyan/tibbo_com
 
Сообщения: 100
Зарегистрирован: Пт июл 07, 2017 10:42 am

Re: Agent not working since upgrade to 5.51.05

Сообщение jh/tidus_nu » Чт июн 14, 2018 3:10 pm

Hello Sergey

I've attached some log files. I think it's the one dated 7th of june that shows all the errors after the upgrade.
Вложения
logs.7z
AggreGate logfiles
(70.37 КБ) Скачиваний: 543
jh/tidus_nu
 
Сообщения: 4
Зарегистрирован: Вс авг 27, 2017 5:06 pm

Re: Agent not working since upgrade to 5.51.05

Сообщение sergey_eritsyan/tibbo_com » Пт июн 22, 2018 2:35 pm

Thanks, I send your logs to the developers' team. If they will answer I will write to you.
sergey_eritsyan/tibbo_com
 
Сообщения: 100
Зарегистрирован: Пт июл 07, 2017 10:42 am

Re: Agent not working since upgrade to 5.51.05

Сообщение jh/tidus_nu » Вс июл 22, 2018 8:23 pm

Hello again

I just thought you should know that the problem is still there in the latest version 5.51.07
jh/tidus_nu
 
Сообщения: 4
Зарегистрирован: Вс авг 27, 2017 5:06 pm

Re: Agent not working since upgrade to 5.51.05

Сообщение sergey_eritsyan/tibbo_com » Вт авг 14, 2018 10:30 am

Hello, I sent your information to our developers. I created a task for them. When they give me any info I will write to you.
sergey_eritsyan/tibbo_com
 
Сообщения: 100
Зарегистрирован: Пт июл 07, 2017 10:42 am

Re: Agent not working since upgrade to 5.51.05

Сообщение sergey_eritsyan/tibbo_com » Чт авг 16, 2018 12:57 pm

The problem must be resolved in the 5.51.08 version.
sergey_eritsyan/tibbo_com
 
Сообщения: 100
Зарегистрирован: Пт июл 07, 2017 10:42 am


Вернуться в IoT, M2M and Remote Monitoring/Service

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2